|
Ingrediënten: 2 teentjes knoflook, 2 wortels, 4 blaadjes Chinese kool, selderij, lente ui, zout, halve bouillon blokje en soja saus. |
|
Breng het water aan de kook, niet te veel want van de Chinese kool krijgt je ook extra vocht. |
|
Voeg de knoflook, halve bouillon, wortels en de Chinese kool toe. |
Na een paar minuten, voeg zelf gemaakte tofu toe. Wees matig met het roeren want deze tofu is heel zacht.
|
Kruid met klein beetje zout en soja saus. Het vuur uit, voeg de lente ui en de selderij toe. |
|
Gebakken knoflook is onmisbaar bij dit gerecht. Je heb deze maar een lepeltje nodig. Hoe je deze kan maken? http://makkelijk-thais-eten.blogspot.nl/2014/02/fried-garlic-galanga.html |
|
Een lekkere Thaise soep met zelf gemaakte tofu. Weinig vet en heel gezond! Veel kook plezier. |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten