Zoeken in deze blog

TRANSLATE to your own language

3 december 2014

Loempia's cupcake met ansjovis spinazie คัฟเค้กป่อเปี๊ยะผักโขมปลากะตัก

Één van kid's menu die onze twee kinderen lekker vinden. Lekker en het ziet er mooi uit!
Ingrediënten:  
-
loempia's vellen in vieren geknipt (1 loempia vel, krijg je 4 kleine velletjes)
- 1-2 uien (fijn gehakt)
-  spinazie (diepvries blokjes,ideaal voor kids'menu)
- 3 eieren
- geraspte kaas
- melk
- ansjovis (fijn gehakt)
- peper
- klein beetje boter
- cupcakevorm
- Geen zout nodig!
Hoe maak je dit gerecht:
Eigenlijk is het een quiche gemaakt in de cupcakevormpjes en in plaats van deeg, gebruik je loempia's vellen. Deze vellen zijn heel knapperig. Ja, de kinderen houden van knapperig eten.
- bak uien in de boter tot ze heldere kleur krijgen
- meng de spinazie, eieren, kaas, melk, ansjovis, peper en gebakken uien (afgekoeld)       door elkaar
- leg de geknipte loempia's vellen in de cupcakevorm. 3 vellen per één vorm en probeer     de randen van de vellen naast elkaar te leggen. Dan maak je de vorm van een bloem
- giet het mengsel in de cupcakevorm en strooi de kaas nog één keer over
- bak ze in de oven,175 cc, ongeveer 25 minuten (tijd hangt van de hoeveelheid van het mengsel af)
- lekker met salade

Veel plezier met het koken. Eigen variatie's van de maaltijd maken is ontzettend leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen