Zoeken in deze blog

TRANSLATE to your own language

21 april 2014

Easy breadcrumb made from old bread แป้งขนมปังจากขนมปังเก่าหลายวัน


Onze kinderen (Kelly & Collin) houden van knapperig eten (niet anders dan de andere kinderen). Om de broccolisoep en de Sushi (met Nori) te eten is het nog een uitdaging. Wij hebben thuis helemaal geen witbrood. Dit is wel bijzonder om witbrood te kopen en de "breadcrumb (voor Sushi) en de knapperige stukjes brood voor te soep te maken. Tijdens het maken, laat ik de kinderen ook mee helpen zodat ze een beetje idee hebben wat ze later gaan eten.


Ik merk dat als ze weten wat het is, wordt het makkelijker om te eten.  Het is vaak zo dat de kinderen durven geen nieuwe dingen te proeven omdat ze nieuw zijn en ze weten niet wat het is.
Witte gedeelte-----> gebruik ik om de breadcrumb te maken, knip in kleine stukken en ongeveer 1 uur in de oven (75 C.)
Rand van het witbrood----> in stukken gesneden en besprenkelen met klein beetje olijfolie. Deze ook 1 uur in de oven (75 C.)

Daarna laten afkoelen en in de sloten bak of flessen bewaren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen